Rompompom

Info

Informacije

Stroški pošiljanja
Standardno pošiljanje po Sloveniji / Shipping for Slovenia
Poštnina: 5,00 eur
Standardno pošiljanje v tujino / Standard international shipping:
Shipping: 15 eur

Nakup in dostava
V košarico naložite izbrane izdelke. Pred dokončanjem nakupa preverite vsebino košarice in vpisane podatke. Po zaključku nakupa boste po e-pošti prejeli sporočilo s podatki o pripravi vašega naročila.
Ponujamo več vrst plačila. Nakup lahko opravite z uporabo plačilne kartice prek aplikacije Stripe. Za plačilo prek predračuna ali po povzetju nam prosim pišite na info@rompompom.net.
Ob izbiri nakupa po predračunu vam bomo po e-pošti poslali predračun in podatke za plačilo. Če boste imeli pri plačilu kakršne koli težave, nam to prosim sporočite na info@rompompom.net.
Vse cene izdelkov so končne in v evrih (€). Vanje je vključen 22% davek in so prikazane ob vsakem posameznem izdelku. Pridržujemo si pravico, da cene kadarkoli spremenimo. Stroški pošiljanja in drugi morebitni stroški, ki ob tem nastanejo, v prikazane cene izdelkov niso vključeni.
Pošiljamo mednarodno. Strošek pošiljanja je viden pred zaključkom nakupa in na naročilu. Pošiljamo priporočeno in s sledilnimi številkami, zato poskrbite, da bo v času dostave pošiljko lahko nekdo prevzel. Pred pošiljanjem pošiljke skrbno zavarujemo, da bi preprečili kakršnekoli poškodbe.

Standardno pošiljanje po Sloveniji / Shipping for Slovenia
Poštnina: 5,00 eur
Standardno pošiljanje v tujino / Standard international shipping:
Shipping: 15 eur

Vsako naročilo na naši spletni strani vsebuje 22% davek. Pri pošiljanju pošiljk izven EU nismo odgovorni za stroške, ki bi ob tem nastali. Strošek carine in vhodni davki so izključno odgovornost kupca.
Naročene izdelke vam bomo poslali v 1–7 delovnih dneh (razen če je v besedilu ob izdelku zapisano drugače). Običajno pošiljke potrebujejo 2–3 delovne dni, da prispejo na cilj, pri mednarodnih pošiljkah pa to lahko traja tudi dlje (7–10 delovnih dni). Pošiljamo s Pošto Slovenije. Priporočamo, da ste v času dostave doma, da boste pošiljko lahko prevzeli.
Če s svojim nakupom niste zadovoljni, prosimo, da nam to sporočite čim prej, da bomo lahko ustregli vašim željam. Prosimo upoštevajte, da boste morali v primeru, da si premislite oziroma želite zamenjati izdelek, stroške vračila kriti sami ter da v primeru zamenjave izdelka kupec krije tudi strošek za pošiljanje novega izdelka.
Poškodovanih izdelkov ne moremo sprejeti, zato prosimo, da pred vračilom izdelkov z njimi ravnate lepo. Za vračilo izdelkov imate 14 dni časa od datuma, ko ste izdelek prejeli.

Vračilo plačila: Najprej preverite svoj bančni račun, ali je bila kupnina povrnjena. Nato se obrnite na banko, saj lahko traja več dni, preden je vračilo vidno na bančni kartici. Če ni bilo uspeha, nas kontaktirajte na info@rompompom.net.

Prosimo vas, da pred nakupom preberete tudi naše Splošne pogoje poslovanja in opise izdelkov.

Za dodatne informacije nam pišite na info@rompompom.net

Pogoji in določila
Splošne informacije
S spletno stranjo in z blagovno znamko Rompompom upravlja podjetje Umetniško ustvarjanje, Jerica Jerman s.p., ponudnik e-storitev poslovanja (v nadaljevanju Ponudnik). Prav tako se izrazi "mi", "nas" in "naši" preko celotnega spletnega mesta nanašajo na Ponudnika. Ob uporabi informacij, e-orodij in drugih storitev, ki so na voljo na tem spletnem mestu, obiskovalec postane uporabnik, ki sprejema vse pogoje poslovanja in vse podatke, ki jih navajamo v sklopu Pogoji in določila (v nadaljevanju pogoji) ter z našim podjetjem vstopa v pogodbeno razmerje.

Podatki o podjetju
Umetniško ustvarjanje, Jerica Jerman s. p.
1215 Medvode
Slovenija
VAT ID: 41198930
Matična številka: 8393109000
TRR: SI56 3500 1000 1751 441, BKS Bank
Ob obisku spletnega mesta www.rompompom.net in ob nakupu izdelkov, se strinjate z vsemi pogoji, vključno s tistimi na zunanjih povezavah. Pogoji veljajo za vse uporabnike spletnega mesta ne glede na njihov status (uporabnik, kupec, naključni obiskovalec ipd.). Pred uporabo spletnega mesta Rompompom vas prosimo, da naše pogoje natančno preberete, saj z dostopom do / uporabo katerega koli dela našega spletnega mesta, z njimi soglašate.
Pridržujemo si pravico do posodobitve, spremembe ali zamenjave katerega koli dela navedenih pogojev. Odgovornost uporabnika je, da preveri, ali so bili pogoji spremenjeni, saj z nadaljnjo uporabo ali dostopanjem do našega spletnega mesta soglaša s spremembami.
Spletno mesto Rompompom gostuje pri ponudniku spletnih storitev Big Cartel, ki zagotavlja elektronsko platformo za naše elektronsko poslovanje in omogoča prodajo naših izdelkov ter storitev.

Pogoji spletne trgovine
Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.rompompom.net so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije ter mednarodnih kodeksov za spletno in elektronsko poslovanje. Obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice kupca ter poslovni odnos med kupcem in prodajalcem oz. upravljalcem spletne trgovine. Obiskovalec z nakupom potrjuje in jamči, da je polnoletna in poslovno sposobna oseba.
Dostopnost informacij
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu zagotovil naslednje podatke:
- identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
- kontaktne podatke, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo
- bistvene značilnosti blaga oziroma storitev
- dostopnost izdelkov v razumljivem roku
- pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
- nedvoumne in jasno označene cene, višino davka in strošek prevoza
- način plačila in dostave
- časovno veljavnost ponudbe
- rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih
- pojasnjen postopek pritožbe

Ponudba izdelkov, rok dobave in prevzem
Ponudba izdelkov v spletni trgovini se zaradi narave poslovanja preko spleta pogosto in hitro spreminja ter posodablja. Rok dobave izdelkov, ki so na zalogi, je nekaj delovnih dni za dostavne naslove v Sloveniji, razen če Pošta Slovenije na posamezni dostavni naslov dostavlja kasneje. Za ostale izdelke velja za dostavne naslove v Sloveniji rok dobave, ki je naveden ob izdelku v spletni trgovini. Vsak izdelek iz spletne trgovine je dostopen v razumljivem roku.

Način plačila
Ponudnik uporabniku omogoča plačilo nakupa izdelkov iz spletne trgovine z vnaprejšnim nakazilom kupnine na transakcijski račun Ponudnika po izdelani ponudbi s plačilno kartico preko aplikacij Paypal ali Stripe.

Cene
Spletna cena velja za vse registrirane uporabnike spletnega mesta. Na spletno ceno so možni pribitki, glede na izbrani način plačila. Vse cene v spletni trgovini so navedene v evrih in vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave. Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov prek spletne trgovine.
Vse cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, zato veljajo le do njihove vsakokratne spremembe. Kljub izjemnim naporom, da bi Ponudnik zagotovil najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V primeru iz prejšnjega stavka in v primeru, ko se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, to je od trenutka oddaje naročila do potrditve naročila, bo Ponudnik:
- uporabniku (kupcu) to sporočil in ga obvestil o novih cenah, uporabnik (kupec) ima v takšnem primeru možnost svoje naročilo spremeniti ali ga deloma ali v celoti preklicati ali pa potrditi naročilo po novih cenah, vse brez dodatnih stroškov; oziroma
- uporabniku (kupcu) omogočil odstop od nakupa in mu hkrati ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko korist in zadovoljstvo.

Postopek nakupa

V postopku nakupa so uporabniku (kupcu) na voljo naslednji koraki:
- iskanje posameznega izdelka v ponudbi izdelkov v spletni trgovini;
- izbor izdelka za nakup;
- dodajanje izbranega izdelka za nakup v nakupovalno košarico;
- določitev količine izdelka za nakup v nakupovalni košarici;
- pregled cene izbranega izdelka v izbrani količini, vključno z obračunanim davkom, če se ta obračuna;
- izbor načina dostave izdelka;
- izbor načina plačila;
- pregled naročila z izbranim načinom dostave izdelka in obračunanimi stroški dostave, če se ti obračunajo ter
- potrditev in oddaja naročila ter s tem zaključek nakupa.

Prepoznavanje in popravljanje napak pred oddajo naročila
Pred oddajo naročila je uporabniku (kupcu) prek grafičnega uporabniškega vmesnika omogočeno, da s takojšnjim učinkom, enostavno in brez težav:
- vidi in pregleda, katere izdelke je izbral in dodal v nakupovalno košarico;
- vidi in pregleda ceno posameznega izdelka ter skupno ceno celotne izbrane količine posameznega izdelka;
- spreminja izbrano količino posameznega izdelka in izračuna novo ceno tako spremenjene količine;
- odstranjuje izbrane izdelke, ki jih ne želi kupiti, iz nakupovalne košarice ter
- obračunava pripadajoči davek, glede na davčno stopnjo, ki velja za izbrani izdelek in njegovo ceno (osnovo za davek).

Pred potrditvijo naročila je uporabniku (kupcu) prek uporabniškega vmesnika omogočeno, da s takojšnjim učinkom, enostavno in brez težav:
- spreminja izbrani način dostave izdelka;
- spreminja izbrani način plačila ter
- pregleduje in potrjuje posamezne spremembe.

Sprejem naročila
Po oddaji naročila uporabnik (kupec) od Ponudnika po elektronski pošti prejme obvestilo o sprejemu naročila. V roku ene ure od prejema tega obvestila ima uporabnik (kupec) možnost preklicati naročilo brez posledic. Razen možnosti preklica uporabnik (kupec) po oddaji naročila ne more spreminjati vsebine naročila.

Potrditev naročila
Če uporabnik (kupec) naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ponudnik po prejemu naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih izdelkov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanje točnosti dobave tudi telefonsko kontaktira uporabnika (kupca) na sporočeno kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila Ponudnik uporabnika (kupca) po elektronski pošti obvesti o predvidenem roku dobave. Kupoprodajna pogodba o nakupu naročenih izdelkov med uporabnikom (kupcem) in Ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Odposlano naročilo
Trgovec v dogovorjenem roku naročene izdelke pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti uporabnika (kupca). V elektronskem sporočilu iz prejšnjega stavka Ponudnik pouči uporabnika (kupca) tudi o politiki vračila izdelkov ter ga seznani s kontaktnimi osebami za primer pritožbe ali zamude pri dostavi.

Kupoprodajna pogodba
Ponudnik uporabniku, ki kupi izdelek iz spletne trgovine, izda račun v pisni obliki, z razčlenjenimi stroški in pojasnilom o pravici do odstopa od nakupa z vrnitvijo kupljenega izdelka, če je to potrebno in mogoče. Kupoprodajna pogodba v obliki nakupnega naročila je v elektronski obliki shranjena na strežniku Ponudnika in je uporabniku (kupcu) dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu.
Kupoprodajna pogodba med Ponudnikom in uporabnikom (kupcem) je sklenjena v trenutku, ko Trgovec potrdi naročilo. Od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji nakupa fiksirani in veljajo tako za Ponudnika kot za uporabnika (kupca).

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo izdelkov
Uporabnik (kupec) ima pravico, da v 7-ih dneh od dne prevzema naročenih izdelkov Ponudniku na elektronski naslov info@rompompom.net, sporoči, da odstopa od kupoprodajne pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navesti razloga za takšno odločitev. Vrnitev kupljenih izdelkov Ponudniku v roku za odstop od kupoprodajne pogodbe šteje za sporočilo o odstopu. Edini strošek, ki zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe bremeni uporabnika (kupca), je strošek vračila izdelkov Ponudniku.
Kupljene izdelke je potrebno vrniti Trgovcu najkasneje v roku 14-ih dni od dne oddanega sporočila o odstopu od kupoprodajne pogodbe. Kupljene izdelke je potrebno vrniti Trgovcu nepoškodovane, v izvirni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv uporabnik (kupec). Če je poštni paket, s katerim je uporabnik (kupec) prejel naročene izdelke, fizično poškodovan, če v njem manjka vsebina ali če kaže znake odprtja, mora uporabnik (kupec) sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije.
Za vrnjene izdelke Ponudnik uporabniku (kupcu) takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu vrne vplačani znesek. Vračilo vplačanega zneska izvrši Ponudnik na osebni oz. transakcijski račun uporabnika (kupca).

Pošiljanje
Ponudnik bo naročene izdelke dostavil uporabniku (kupcu) v dogovorjenem roku z dostavno službo, ki bo naročilo izpolnila najbolj učinkovito.

Varnost
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Za varnost je odgovoren tudi uporabnik sam.

Politika zasebnosti
Del teh Splošnih pogojev poslovanja je tudi Politika zasebnosti.

Odgovornost
Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotavljati ažurnost in pravilnost objavljenih podatkov, vendar se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da Ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov, ki so objavljeni v spletni trgovini. V takem primeru bo Ponudnik uporabnika (kupca) obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali spremembo naročila.
Čeprav se Ponudnik trudi zagotavljati natančne fotografije izdelkov, ki so naprodaj v spletni trgovini, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.
Ponudnik od trenutka oddaje pošiljke z naročenimi izdelki na pošto dalje ne odgovarja za primere, ko pride do fizičnih poškodb, uničenja ali izgube pošiljke, kakor tudi ne, če pride do manjka vsebine v pošiljki ali če pošiljka kaže znake odprtja. V navedenih primerih mora uporabnik (kupec) sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi. V primeru poškodovanja pošiljke to stori tako, da pošiljko dostavi dostavni službi v enakem stanju, kot jo je prejel, ne da bi karkoli dodal ali odstranil, ter izpolni reklamacijski zapisnik.

Pritožbe, spori in uporaba prava
Ponudnik spoštuje veljavne predpise s področja varstva potrošnikov, zato ima vzpostavljen učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določeno osebo, s katero se v primeru težav uporabnik (kupec) lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Uporabnik (kupec) se v primeru težav lahko po pomoč obrne na elektronski naslov: info@rompompom.net. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo in sporočil uporabniku (kupcu), kako dolgo jo bo obravnaval ter ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh morebitne spore rešiti sporazumno. Če sporazumna rešitev spora ne bo dosežena, je za reševanje vseh sporov med Ponudnikom in uporabnikom (kupcem) pristojno sodišče v Ljubljani.
Za te Pogoje poslovanja in za vse spore med Ponudnikom in uporabnikom (kupcem) velja in se uporablja slovensko materialno in procesualno pravo, pri čemer se ne uporabljajo pravila mednarodnega zasebnega prava, ki bi odkazovala na uporabo kateregakoli drugega prava.
Za vsa razmerja ter za pravice in obveznosti, ki niso urejene s temi Splošnimi pogoji poslovanja, se smiselno uporabljajo določila Obligacijskega zakonika, Zakona o elektronskem poslovanju na trgu, Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov.

Spremembe in dopolnitve Pogojev in določil
Ponudnik lahko v primeru sprememb predpisov, ki urejajo poslovanje spletnih trgovin, varstvo podatkov ter druga področja, ki so v zvezi s poslovanjem Ponudnika, in v primeru sprememb lastne poslovne politike spreminja in/ali dopolnjuje te Pogoje poslovanja, o čemer bo vsakič seznanil uporabnike na primeren način, kamor šteje zlasti obveščanje prek spletne strani www.rompompom.net. Vsakokratne spremembe in/ali dopolnitve Pogojev poslovanja začnejo veljati in se uporabljati z iztekom osemdnevnega roka od objave sprememb in/ali dopolnitev. Če je sprememba in/ali dopolnitev Pogojev poslovanja nujna zaradi uskladitve s predpisi, lahko izjemoma te spremembe in/ali dopolnitve stopijo v veljavo in uporabo v krajšem času.

Pridržujemo si pravico do zavrnitve naših storitev brez obrazložitve, za vsakogar. Če menite, da zavrnitev v vašem primeru ni upravičena, nas kontaktirajte na info@rompompom.net. Naše izdelke in vsebino je prepovedano uporabljati na kakršen koli nezakonit in nepooblaščen način ter pri tem kršiti zakonodajo. Obiskovalci in uporabniki se zavezujejo, da ne bodo distribuirali avtorsko zaščitenih izdelkov in vsebin, ki so v lasti ponudnika, ne bodo poskušali pridobiti, zbirati ali shranjevati osebnih podatkov drugih uporabnikov ter ne bodo uporabljali računalniških kod, škodljivih programov ali česar koli, kar bi lahko povzročilo škodo ponudniku.

Vsi izdelki in podatki (besedila, risbe, fotografije in druge informacije) na spletni strani www.rompompom.net so avtorsko zaščiteni in last podjetja Umetniško ustvarjanje, Jerica Jerman s. p. Vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in kakršnokoli razširjanje našega gradiva v komercialne namene (za nedomačo rabo) je brez pisnega dovoljenja Ponudnika prepovedano.

Zasebnost

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje, kako se vaši osebni podatki zbirajo, uporabljajo in delijo, ko obiščete ali nakupujete na www.rompompom.net (v nadaljevanju "Spletna stran").

Osebni podatki, ki jih zbiramo
Ko obiščete Spletno stran, samodejno zbiramo določene podatke o vaši napravi, vključno z informacijami o vašem spletnem brskalniku, IP naslovu, časovnem pasu in nekaterih piškotkih, ki so nameščeni v vaši napravi. Poleg tega, ko brskate po Spletni strani, zbiramo informacije o posameznih podstraneh ali izdelkih, ki si jih ogledate, katera spletna mesta ali iskalne poizvedbe so vas poslale na Spletno stran in informacije o vaših interakcijah s Spletno stranjo. Te samodejno zbrane informacije imenujemo "Podatki o napravi".

Podatke o napravi zbiramo z naslednjimi tehnologijami:
- "Piškotki" so datoteke s podatki, ki so nameščene na vaši napravi ali računalniku in pogosto vsebujejo anonimni enolični identifikator. Če želite več informacij o piškotkih in kako jih onemogočiti, obiščite naslov http://www.allaboutcookies.org.- "Dnevniške datoteke" beležijo dogodke na Spletni strani in zbirajo podatke, vključno z vašim naslovom IP, vrsto brskalnika, ponudnikom internetnih storitev, referenčnimi / izhodnimi stranmi in datumskimi / časovnimi žigi.
- "Spletni svetilniki", "oznake" in "piksli" so elektronske datoteke, ki se uporabljajo za beleženje informacij o tem, kako brskate po Spletni strani.

Nadalje, ko opravite nakup ali poskušate opraviti nakup na Spletni strani, shranimo nekatere podatke o vas, vključno z vašim imenom, naslovom za pošiljanje računa, naslovom za dostavo, informacijami o plačilu, e-poštnim naslovom in telefonsko številko. Te podatke imenujemo "Podatki o naročilu".

Ko v tem pravilniku o zasebnosti govorimo o "Osebnih podatkih", govorimo o Podatkih o napravi in Podatkih o naročilu.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke?
Podatke o naročilu uporabljamo za vsa naročila, ki so bila oddana na Spletno stran (vključno z obdelavo vaših podatkov o plačilu, pripravo za pošiljanje in zagotavljanjem računov in / ali potrdil naročila). Poleg tega Podatke o naročilu uporabljamo tudi za:
- komunikacijo z vami;
- pregled naročil zaradi morebitnega tveganja ali goljufije;
- v skladu z nastavitvami, ki ste jih dali v skupno rabo z nami, vam nudimo informacije ali oglaševanje v zvezi z našimi izdelki in ponudbo.

Zbrane Podatke o napravi uporabimo, da nam pomagajo preprečiti morebitne nevarnosti in goljufije (zlasti vaš naslov IP) in na splošno izboljšati in optimizirati našo spletno stran (na primer z ustvarjanjem analitike o tem, kako naše stranke brskajo in komunicirajo s Spletno stranjo, in ocenjevanjem uspeha naših marketinških in oglaševalskih akcij).

Deljenje vaših osebnih podatkov
Vaše osebne podatke delimo s tretjimi osebami z namenom pridobitve pomoči pri njihovi uporabi, kot je opisano zgoraj. Na primer, za delovanje naše spletne trgovine uporabljamo Big Cartel. Prav tako uporabljamo storitev Google Analytics, ki nam pomaga razumeti, kako naše stranke uporabljajo Spletno stran - več o tem, kako Google uporablja vaše osebne podatke, najdete tukaj: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Tukaj lahko tudi izklopite Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Nazadnje lahko vaše osebne podatke delimo v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi - da se odzovemo na sodni poziv, nalog za preiskavo ali drug zakoniti zahtevek za informacije, ki ga prejmemo, ali kako drugače zaščitimo svoje pravice.

Vedenjsko oglaševanje
Kot je opisano zgoraj, uporabljamo vaše osebne podatke, da vam ponudimo ciljno usmerjene oglase ali tržne komunikacije, za katere menimo, da vas utegnejo zanimati. Če želite več informacij o tem, kako ciljno oglaševanje deluje, obiščite izobraževalno spletno stran pobude za spletno oglaševanje ("NAI") na naslovu http://www.networkadvertising.org/understanding-on...

Od ciljnega oglaševanja lahko odstopite z uporabo spodnjih povezav:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/reso...

Poleg tega lahko nekatere od teh storitev onemogočite tako, da obiščete portal za izključitev digitalnega oglaševanja na naslovu http://optout.aboutads.info/

Novičnik
Informacije o vašem e-poštnem naslovu uporabljamo za ohranjanje stika z vami, obveščanje o novostih in marketing. Premislite si lahko kadarkoli: bodisi s kliknom na gumb za odjavo v nogi vsakega e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali s posredovanjem svoje zahteve na naslov info@rompompom.net. Z vašimi informacijami ravnamo spoštljivo.

Ne sledi
Prosimo upoštevajte, da ne spreminjamo načina zbiranja in rabe podatkov naše Spletne strani, ko od vašega brskalnika prejmemo signal »Ne sledi«.

Vaše pravice
Če prebivate v EU, imate pravico dostopa do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. Prav tako lahko zahtevate, da se popravijo, posodobijo ali izbrišejo. Če želite uveljaviti to pravico, se obrnite na nas preko kontaktnih informacij spodaj.

Če ste evropski prebivalec, vas obveščamo, da obdelujemo vaše podatke z namenom izpolnitve pogodbe, ki jo imamo z vami (na primer, če oddate naročilo na Spletni strani), ali drugače sledimo našim zakonitim poslovnim interesom. Obveščamo vas tudi, da bodo vaši podatki prenešeni zunaj meja Evrope, vključno z Kanado in ZDA.

Shranjevanje podatkov
Ko oddate naročilo preko Spletne strani, bomo s tem povezane podatke ohranili za našo evidenco, razen če in dokler ne zaprosite, da jih izbrišemo.

Spremembe
To politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo, da bi tako odražali npr. spremembe v naši praksi ali zaradi drugih operativnih, pravnih ali regulativnih razlogov.

Mladoletniki
Spletna stran ni namenjena osebam mlajšim od 18 let.

Kontaktirajte nas
Če želite več informacij o naših postopkih varovanja zasebnosti, če imate vprašanja ali želite vložiti pritožbo, se obrnite na nas prek e-poštnega naslova info@rompompom.net ali nas kontaktirajte prek fizične pošte na naslovu:

Umetniško ustvarjanje, Jerica Jerman s. p.
Topol pri Medvodah 19
1215 Medvode

 

Your bag is empty
Start shopping